Lak- en verfproducten van professionele kwaliteit. Ambachtelijk samengesteld voor schilders en bewuste klussers. Door de experts van Vliegenthart (sinds 1839).

VERF MET HART EN ZIEL

Schilderen is mooi werk. De boel knapt ervan op en gaat langer mee. Dat geeft een goed gevoel. Tenminste, als je de juiste materialen gebruikt. Wie het beste uit de verf wil komen, haalt Lacq in huis. Lak- en verfproducten van professionele kwaliteit voor een duurzaam resultaat met een perfecte finish.

SPECIAAL VOOR SCHILDERS EN BEWUSTE KLUSSERS

Kwaliteit zet je niet dik in de verf. Kwaliteit bewijst zichzelf in de praktijk. De hoogwaardige producten van Lacq zijn doeltreffend, efficiënt en vriendelijk in gebruik. Ze maken het verschil voor schilders en klussers die resultaat voor ogen hebben en weten wat ze willen.

MERK MET VLAG EN WIMPEL

Alle lak- en verfproducten van Lacq worden geproduceerd volgens beproefd recept. Door experts die meer dan 100 jaar geleden pionierden met de beste ingrediënten. Topkwaliteit oliën, harsen en wassen dienen nog altijd als basis en worden op ambachtelijke wijze samengevoegd door hofleverancier Vliegenthart (sinds 1839).